82 cm TimeCutter ZS3200S

Artikelnummer: 74388 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Toro produceert al meer dan 25 jaar maaiers met nuldraaicirkel die zowel de uitstekende maaikwaliteit leveren waar Toro bekend om staat als de tijdbesparing die alleen nuldraaitechnologie kan bieden.
Eigenschappen
Maaidek van 82 cm
Toro’s diepe (10 cm), bovenste afvoerdekontwerp biedt superieure maaiprestaties onder alle omstandigheden. Maak uw eigen natuurlijke mest door toevoeging van de Recycling Kit of maak het opruimen van de tuin een fluitje van een cent met het dubbele grasvangersysteem.
Stoelen met hoge rugleuning
Als u lang maait, moet u absoluut goed zitten. De stoel met hoge rugleuning van 38,1 cm biedt uitstekende steun tijdens lange maaisessies.
Dubbel hydrostatisch aandrijfsysteem
Onafhankelijke hydrostatische aandrijfsystemen maken responsieve wendbaarheid en draaien met nuldraaicirkel mogelijk. Deze onafhankelijke aandrijvingen zijn verankerd in Toro’s unibody-frame en zijn versterkt met een dwarsbalk voor ultieme duurzaamheid en prestaties.
Frame van 3,57 mm staal uit één geheel voor zware toepassingen
Hoe dikker het metaal, hoe sterker. Daarom gebruiken wij dik staal voor zware toepassingen. Het stalen frame uit één geheel biedt een optimale balans tussen stijfheid en flexibiliteit voor snelle, zeer wendbare maaicondities.
Precisie-stuursysteem
De gedempte hendels zorgen ervoor dat u de machine soepel kunt bedienen, en voorkomen dat deze met horten en stoten werkt en abrupt start of stopt. Dikke, beklede hendels zorgen dat u de controle houdt en comfortabel rijdt.
11,4 liter brandstofcapaciteit
Alle TimeCutter zitmaaiers zijn voorzien van een grote brandstoftank van 11,4 liter om meer te maaien met minder tanken. Weten wanneer u moet tanken is eenvoudig dankzij de doorzichtige tank, die ook overvullen helpt voorkomen.
Grondsnelheid vooruit 11,3 km/u
Het werk is snel klaar. Met zijn topsnelheid van 11,3 km/u is de TimeCutter een synoniem van productiviteit. Of u nu minder tijd aan het maaien wilt besteden of het leuk vindt om met de maaier te rijden, de TimeCutter heeft de snelheid die u nodig hebt.
Gemakkelijk te reinigen antislipvloer
Perfect voor particulieren die graag willen dat hun maaier er net zo mooi uitziet als hun gazon. Spuit de vloer schoon na elk gebruik, om te zorgen dat uw TimeCutter er zo goed als nieuw uit blijft zien. De antislip-extrusies vormen een extra veiligheidsmaatregel.
3 jaar beperkte garantie
Het product is gegarandeerd vrij van gebreken in materiaal en uitvoering voor drie jaar. Raadpleeg uw verkoper voor details aangaande de garantie.
Smart Speed bedieningssysteem
Schakel naar Mow & Go™ voor een hoger snelheidsbereik en om grote, open oppervlakken sneller te maaien of met hogere snelheid van de ene kant van de tuin naar de andere te rijden. Schakel naar Trim & Tow™ voor een lager snelheidsbereik, om met preciezere bediening rond delicate plaatsen te maaien of werktuigen te slepen.
Specificaties
Motor
Toro OHV 452 cc
Inhoud brandstoftank
11,3 liter
Armleuningen
nvt
Koppeling
Elektrische aftakaskoppeling
Maaidekontwerp
82 cm recyclerdek met enkel mes
Voetbediening
maaihoogte
Optioneel
Hoogte
94,7 cm
Maaihoogte
3,8 cm – 11,4 cm
Urenteller
Optioneel
Lengte
182,4 cm
Stoel
38 cm achteraan in het midden
Besturingshendels
Dubbele, verstelbare en omwikkelde hendels
Banden
Vooraan 25 cm x 10 cm glad, achteraan 46 cm x 15 cm
Transmissie
Dubbel hydrostatisch aandrijfsysteem
Gewicht
238 kg
Garantie
3 jaar beperkte garantie
Breedte
99,4 cm

Extra informatie

Fabrikant

Share This