Recycler met stalen maaidek van 48 cm

Artikelnummer: 20952 Categorieën: , ,

Beschrijving

Onze populaire Recycler maaier biedt een krachtige combinatie van prestaties, veelzijdigheid en waarde. Deze duurzame maaiers met stalen maaidekken staan garant voor jarenlang betrouwbaar gebruik.
Eigenschappen
Recycle-on-Demand
Toro’s gepatenteerde Recycle-on-Demand-technologie: door het simpelweg verschuiven van een handgreep schakelt de maaier van grasvangermodus naar de recycling-modus -– Toro’s geperfecteerde composteringstechniek.
Automatisch aandrijfsysteem
Deze intelligente aandrijftechnologie laat u toe om in uw eigen tempo te werken. De maaier heeft een zelfaandrijving maar past zich voortdurend en automatisch aan uw snelheid aan, zelfs op hellingen.
Gemakkelijk instelbare handgrepen
Handgrepen die u op elke grootte kunt afstellen met enkele simpele draaibewegingen – geen hulpmiddelen of buitensporige kracht nodig.
Gepatenteerd Toro Recycler maaisysteem
Recyclen – Goed voor uw gazon en voor het milieu. Dankzij het gepatenteerde ontwerp van de maaikamer en het mes wordt maaisel verschillende keren in fijne stukjes gesneden. Vervolgens wordt het maaisel terug in de grond gedreven, waar het snel verteert en de bodem van voedingsstoffen en vocht voorziet. Maaisel recyclen, ook mulchen genoemd, maakt gras opvangen niet alleen overbodig: u bespaart ook tijd, geld en moeite. En het is beter voor het milieu.
Specificaties
Motor
159 cc OHV Toro motor met wisselstroomdynamo
Maaibreedte
48 cm
Maaihoogte
2 punts, 25,4 – 101,6 mm
Startinrichting
Elektrisch Start
Aandrijfsysteem
ADS (automatisch aandrijfsysteem) achterwielaandrijving
Gewicht
33 kg
Garantie
2 jaar volledige garantie
Inhoud grasvanger
60 liter
Cilinderinhoud
159 cc
Type handgreep
Verstelbaar
Hoogte
41 cm
Lengte
84 cm
Breedte
51 cm

Extra informatie

Fabrikant

Share This