107 cm TimeCutter ZS 4200S CE


Artikelnummer: 74655 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Deze TimeCutter ZS4200 zero-turn-maaier is uitgerust met een maaidek van 107 cm, Toro-motor van 452 cc, stoel met hoge rug van 38,1 cm, en het Smart Speed bedieningssysteem, wat u meer controle geeft over snelheid en wendbaarheid.
Eigenschappen
452 cc Toro motor
De Toro 452 cc motor biedt betrouwbare prestaties en starts met volledige druksmering en opschroefbaar oliefilter. Video bekijken
Zwaar uitgevoerde motorbescherming
Deze zwaar uitgevoerde stalen motorbescherming beschermt de motor tegen takken en afval terwijl u over uw gazon manoeuvreert.
11,4 liter brandstofcapaciteit
Alle TimeCutter zitmaaiers zijn voorzien van een grote brandstoftank van 11,4 liter om meer te maaien met minder tanken. Weten wanneer u moet tanken is eenvoudig dankzij de doorzichtige tank, die ook overvullen helpt voorkomen.
Maaidek van 107 cm
Toro’s diepe (10.2 cm), bovenste afvoerdekontwerp biedt superieure maaiprestaties onder alle omstandigheden. Antiscalpeerwielen zorgen dat het dek over de grond beweegt en zo weinig mogelijk scalpering optreedt. Maak uw eigen natuurlijke mest door toevoeging van de Recycling Kit of maak het opruimen van de tuin een fluitje van een cent met het dubbele grasvangersysteem.
Wasaansluitingen
De maaidekwasaansluitingen zorgen voor snelle drukreiniging onder het maaidek, waardoor de luchtstroom en de maairesultaten optimaal blijven. De afbeelding toont een maaidek van 127 cm.
Frame van 3,57 mm staal uit één geheel voor zware toepassingen
Hoe dikker het metaal, hoe sterker. Daarom gebruiken wij dik staal voor zware toepassingen. Het stalen frame uit één geheel biedt een optimale balans tussen stijfheid en flexibiliteit voor snelle, zeer wendbare maaicondities.
Trekhaakset standaard
Trekhaakset standaard op alle TimeCutter-modellen. Maak gemakkelijk uw nuldraaicirkelmaaier veelzijdiger door een aanhangwagen, verticuteermachine, kunstmeststofstrooier of andere werktuigen van Brinly-Hardy te bevestigen. (Werktuigen worden apart verkocht.) Bekijk alle werktuigen.
Smart Speed bediening – trimmen, slepen, maaien
Het Smart Speed-bedieningssysteem van Toro geeft u de keuze uit drie rijsnelheden voor optimale prestaties. Gebruik het lage TRIM -bereik om nauwkeuriger te trimmen en tijd te besparen, het middelmatig snelle SLEEP -bereik om werktuigen te slepen, of het snelle MAAI -bereik om grote, onbelemmerde terreinen snel af te werken.
Bespaar gemiddeld 45% maaitijd
De Toro TimeCutter halveert bijna uw maaitijd*, wat minder werk voor u en uw maaier betekent. Zo hebt u niet alleen meer tijd om te genieten, u verlengt ook de levensduur van uw maaier.
Bekijk onze video om te leren hoe u uw productiviteit kan verbeteren.
*Tijdbesparingen op basis van onderzoeksresultaten uit 2008 – 2012 voor Toro nuldraaicirkelmaaiers voor particulier gebruik, volgens de eigenaar.
Automatische parkeerrem
Wordt automatisch ingeschakeld wanneer u de bedieningsarmen naar buiten duwt. Eenvoudigere bediening zonder afzonderlijke parkeerrem.
Dubbel hydrostatisch aandrijfsysteem
Onafhankelijke hydrostatische aandrijfsystemen maken responsieve wendbaarheid en draaien met nuldraaicirkel mogelijk. Deze onafhankelijke aandrijvingen zijn verankerd in Toro’s unibody-frame en zijn versterkt met een dwarsbalk voor ultieme duurzaamheid en prestaties.
Stoelen met hoge rugleuning
Als u lang maait, moet u absoluut goed zitten. De stoel met hoge rugleuning van 38,1 cm biedt uitstekende steun tijdens lange maaisessies.
Gemakkelijk te reinigen antislipvloer
Perfect voor particulieren die graag willen dat hun maaier er net zo mooi uitziet als hun gazon. Spuit de vloer schoon na elk gebruik, om te zorgen dat uw TimeCutter er zo goed als nieuw uit blijft zien. De antislip-extrusies vormen een extra veiligheidsmaatregel.
Specificaties
Motor
452 cc Toro motor*
Inhoud brandstoftank
11,4 l
Bekerhouder
Standaard
Maaidekontwerp
107 cm met 2 messen
Motorvermogen
452 cc
Motorconstructie
OHV Volledige druksmering met opschroefbaar oliefilter, Gietijzeren cilinderbus, Luchtfilter met dubbel element
Cilinderinhoud
452 cc
Hoogte
1054 mm
Maaihoogte
3,8 – 11,4 cm
Urenteller
Optioneel
Hydraulische dempers
Standaard
Lengte
1367 mm
Stoel
38,1 cm hoge rugleuning
Besturingshendels
Twee stuurhendels
Banden
25,4 cm x 10,2 cm vooraan
45,7 cm x 19,1 cm achteraan
Gereedschapskist
Standaard
Transmissie
Dubbel hydrostatisch aandrijfsysteem
Wasaansluiting
Standaard
Gewicht
238 kg
Garantie
Particulieren 3 jaar beperkt/90 dagen commercieel**
Breedte
1824 mm
Disclaimer
*De bruto pk van deze motor is bij 3600 tpm door de motorfabrikant in laboratoriumomstandigheden gemeten volgens SAE J1940 of SAE J2723. Omdat bij de configuratie rekening is gehouden met de veiligheids-, emissie- en gebruiksvoorschriften, zal dit type maaiers in de praktijk veel minder pk hebben.
**Neem contact op met uw Toro-dealer voor meer informatie over de garantie.

Extra informatie

Fabrikant

Share This