107 cm TimeCutter ZS4200T

Artikelnummer: 74386 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Toro produceert al meer dan 25 jaar maaiers met nuldraaicirkel die zowel de uitstekende maaikwaliteit leveren waar Toro bekend om staat als de tijdbesparing die alleen nuldraaitechnologie kan bieden.
Eigenschappen
Smart Speed bedieningssysteem
Schakel naar Mow & Go™ voor een hoger snelheidsbereik en om grote, open oppervlakken sneller te maaien of met hogere snelheid van de ene kant van de tuin naar de andere te rijden. Schakel naar Trim & Tow™ voor een lager snelheidsbereik, om met preciezere bediening rond delicate plaatsen te maaien of werktuigen te slepen.
Maaidek van 107 cm
Toro’s diepe (10.2 cm), bovenste afvoerdekontwerp biedt superieure maaiprestaties onder alle omstandigheden. Antiscalpeerwielen zorgen dat het dek over de grond beweegt en zo weinig mogelijk scalpering optreedt. Maak uw eigen natuurlijke mest door toevoeging van de Recycling Kit of maak het opruimen van de tuin een fluitje van een cent met het dubbele grasvangersysteem.
Stoelen met hoge rugleuning
Als u lang maait, moet u absoluut goed zitten. De stoel met hoge rugleuning van 38,1 cm biedt uitstekende steun tijdens lange maaisessies.
Dubbel hydrostatisch aandrijfsysteem
Onafhankelijke hydrostatische aandrijfsystemen maken responsieve wendbaarheid en draaien met nuldraaicirkel mogelijk. Deze onafhankelijke aandrijvingen zijn verankerd in Toro’s unibody-frame en zijn versterkt met een dwarsbalk voor ultieme duurzaamheid en prestaties.
Frame van 3,57 mm staal uit één geheel voor zware toepassingen
Hoe dikker het metaal, hoe sterker. Daarom gebruiken wij dik staal voor zware toepassingen. Het stalen frame uit één geheel biedt een optimale balans tussen stijfheid en flexibiliteit voor snelle, zeer wendbare maaicondities.
Precisie-stuursysteem
De gedempte hendels zorgen ervoor dat u de machine soepel kunt bedienen, en voorkomen dat deze met horten en stoten werkt en abrupt start of stopt. Dikke, beklede hendels zorgen dat u de controle houdt en comfortabel rijdt.
11,4 liter brandstofcapaciteit
Alle TimeCutter zitmaaiers zijn voorzien van een grote brandstoftank van 11,4 liter om meer te maaien met minder tanken. Weten wanneer u moet tanken is eenvoudig dankzij de doorzichtige tank, die ook overvullen helpt voorkomen.
Grondsnelheid vooruit 11,3 km/u
Het werk is snel klaar. Met zijn topsnelheid van 11,3 km/u is de TimeCutter een synoniem van productiviteit. Of u nu minder tijd aan het maaien wilt besteden of het leuk vindt om met de maaier te rijden, de TimeCutter heeft de snelheid die u nodig hebt.
Gemakkelijk te reinigen antislipvloer
Perfect voor particulieren die graag willen dat hun maaier er net zo mooi uitziet als hun gazon. Spuit de vloer schoon na elk gebruik, om te zorgen dat uw TimeCutter er zo goed als nieuw uit blijft zien. De antislip-extrusies vormen een extra veiligheidsmaatregel.
Wasaansluitingen
De maaidekwasaansluitingen zorgen voor snelle drukreiniging onder het maaidek, waardoor de luchtstroom en de maairesultaten optimaal blijven. De afbeelding toont een maaidek van 127 cm.
3 jaar beperkte garantie
Het product is gegarandeerd vrij van gebreken in materiaal en uitvoering voor drie jaar. Raadpleeg uw verkoper voor details aangaande de garantie.
Specificaties
Motor
13,2 kW (18 pk) Kawasaki V-Twin
Inhoud brandstoftank
11,3 liter
Armleuningen
Optioneel
Koppeling
Elektrische aftakaskoppeling
Maaidekontwerp
107 cm recyclerdek met dubbel mes
Voetbediening
maaihoogte
Optioneel
Hoogte
105,4 cm
Maaihoogte
3,8 cm – 11,4 cm
Urenteller
Optioneel
Lengte
182,4 cm
Stoel
46 cm extra hoog
Besturingshendels
Dubbele, verstelbare en omwikkelde hendels
Banden
Achteraan 46 cm x 19 cm, vooraan 25 cm x 10 cm glad
Transmissie
Dubbel hydrostatisch aandrijfsysteem
Gewicht
230 kg
Garantie
3 jaar beperkte garantie
Breedte
136,7 cm

Extra informatie

Fabrikant

Share This