107 cm TimeCutter SW4200 CE

Artikelnummer: 74675 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Voortaan hoeft u niet meer te kiezen tussen tractor en zero-turn maaier. De innovatieve TimeCutter SW-maaiers van Toro zijn de perfecte combinatie van beide. U krijgt de bedieningsorganen en heuvelstabiliteit van een tractor in één pakket met de wendbaarheid en efficiëntie van een zero-turn maaier.
De TimeCutter SW4200 zero-turn zitmaaier van 107 cm met 18,27 kW (24,5 pk) Toro V-Twin 708 cc motor en zelfreinigend luchtfiltersysteem heeft een maaisysteem met 2 messen onder een 10,2 cm diep bovenuitworpdek met handige wasaansluiting. De maaier beschikt over 7 maaistanden tussen 3,8 cm en 11,4 cm hoog.
Eigenschappen
Toro V-Twin ZX-serie motor
De 18,27 kW (24,5 pk) Toro V-Twin-motor is speciaal gemaakt voor optimale prestaties in onze maaimachines door de vermogencurve van de motor af te stemmen op de behoeften van de Toro-maaidekken die door de motor worden aangedreven. De motoren beschikken over een zelfreinigend luchtfiltersysteem (waarvoor patent is aangevraagd) om vuil uit de buurt van het luchtfilter te houden voor een langere levensduur en hogere prestaties. Met zwaar uitgevoerde onderdelen en innovatieve eigenschappen is dit perfect voor de klus die u moet klaren. De motor in actie zien
Zwaar uitgevoerde motorbescherming
Deze zwaar uitgevoerde stalen motorbescherming beschermt de motor tegen takken en afval terwijl u over uw gazon manoeuvreert.
11,4 liter brandstofcapaciteit
Alle TimeCutter zitmaaiers zijn voorzien van een grote brandstoftank van 11,4 liter om meer te maaien met minder tanken. Weten wanneer u moet tanken is eenvoudig dankzij de doorzichtige tank, die ook overvullen helpt voorkomen.
Maaidek van 107 cm
Toro’s diepe, bovenste afvoerdekontwerp biedt superieure maaiprestaties onder alle omstandigheden. Antiscalpeerwielen zorgen dat het dek over de grond beweegt en zo weinig mogelijk scalpering optreedt. Maak uw eigen natuurlijke mest door toevoeging van de Recycling-set of maak het opruimen van de tuin een fluitje van een cent met het dubbele grasvangersysteem.
Frame van 3,57 mm staal uit één geheel voor zware toepassingen
Hoe dikker het metaal, hoe sterker. Daarom gebruiken wij dik staal voor zware toepassingen. Het stalen frame uit één geheel biedt een optimale balans tussen stijfheid en flexibiliteit voor snelle, zeer wendbare maaicondities.
Trekhaakset standaard
Trekhaakset standaard op alle TimeCutter-modellen. Maak gemakkelijk uw nuldraaicirkelmaaier veelzijdiger door een aanhangwagen, verticuteermachine, kunstmeststofstrooier of andere werktuigen van Brinly-Hardy te bevestigen. (Werktuigen worden apart verkocht.) Bekijk alle werktuigen.
Dubbel hydrostatisch aandrijfsysteem
Onafhankelijke hydrostatische aandrijfsystemen maken responsieve wendbaarheid en draaien met nuldraaicirkel mogelijk. Deze onafhankelijke aandrijvingen zijn verankerd in Toro’s unibody-frame en zijn versterkt met een dwarsbalk voor ultieme duurzaamheid en prestaties.
Smart Park™ remsysteem
Het unieke remsysteem van Toro schakelt het maaidek automatisch uit en stelt de parkeerrem in werking wanneer u van en op de maaier stapt terwijl de motor blijft draaien.
Stoelen met hoge rugleuning
Als u lang maait, moet u absoluut goed zitten. De stoel met hoge rugleuning van 38,1 cm biedt uitstekende steun tijdens lange maaisessies.
Bespaar gemiddeld 45% maaitijd
De Toro TimeCutter halveert bijna uw maaitijd*, wat minder werk voor u en uw maaier betekent. Zo hebt u niet alleen meer tijd om te genieten, u verlengt ook de levensduur van uw maaier.
Bekijk onze video om te leren hoe u uw productiviteit kan verbeteren.
*Tijdbesparingen op basis van onderzoeksresultaten uit 2008 – 2012 voor Toro nuldraaicirkelmaaiers voor particulier gebruik, volgens de eigenaar.
Gemakkelijk te reinigen antislipvloer
Perfect voor particulieren die graag willen dat hun maaier er net zo mooi uitziet als hun gazon. Spuit de vloer schoon na elk gebruik, om te zorgen dat uw TimeCutter er zo goed als nieuw uit blijft zien. De antislip-extrusies vormen een extra veiligheidsmaatregel.
Key Choice™ maaisysteem
Zorg voor gemoedsrust: verwijder het sleuteltje zodat anderen niet achteruit kunnen maaien.
Specificaties
Motor
18,27 kW (24,5 pk) Toro V-Twin 708 cc met zelfreinigend luchtfiltersysteem*
Inhoud brandstoftank
11,4 l
Maaibreedte
107 cm
Maaidekontwerp
106,7 cm – 2,38 mm – 2 messen
Motorvermogen
18,27 kW (24,5 pk)
Cilinderinhoud
708 cc
Maaihoogte
38 mm – 114 mm
Stoel
Hoge rug van 38,1 cm
Besturingshendels
Stuurwiel
Tankinhoud
11,3 liter
Banden
33cm x 13cm geribd (voor) 46 cm x 19cm – 20 cm (achter)
Transmissie
Dubbel hydrostatisch aandrijfsysteem
Wasaansluiting
Standaard
Garantie
Particulieren 3 jaar beperkt/90 dagen commercieel**
Breedte
Afmetingen bij stalling: 1153 mm hoog, 1143mm lang, 2004 mm breed
Disclaimer
*De bruto pk van deze motor is bij 3600 tpm door de motorfabrikant in laboratoriumomstandigheden gemeten volgens SAE J1940 of SAE J2723. Omdat bij de configuratie rekening is gehouden met de veiligheids-, emissie- en gebruiksvoorschriften, zal dit type maaiers in de praktijk veel minder pk hebben. Toro behoudt zich het recht voor zijn producten te verbeteren en wijzigingen aan te brengen in specificaties, ontwerp en standaardapparatuur zonder voorafgaande kennisgeving en zonder dat hieruit enige aanspraak voortvloeit.
**Neem contact op met een Toro-dealer voor informatie over de garantie.

Extra informatie

Fabrikant

Share This