122 cm TITAN ZX4800

Artikelnummer: 74846 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Deze maaier met een maaidek van 122 cm heeft een afgeronde bumper, een Kawasaki 16 kW (21,5 pk) motor van 726 cc en een zwaar uitgevoerd frame. De ZX4800 is ontworpen met duurzaamheid en gebruikersgemak in het achterhoofd en beschikt over een voorgevormde extra hoge (45,7 cm) stoel met armsteunen. Bovendien garandeert Toro’s maaitechnologie u elke keer een superieure maaikwaliteit.
Eigenschappen
Speciaal ontworpen 122 cm maaidek
Het agressieve volledig gelaste maaidek van 11,4 cm diep is bestand tegen de zwaarste maaiomstandigheden maar levert toch een superieure maaikwaliteit. De voorrand van het maaidek is versterkt met een afgeronde bumper in de kenmerkende stijl van Toro. De drie antiscalpeerwielen aan de voorzijde en de twee antiscalpeercups aan de achterzijde zorgen ervoor dat het maaidek over oneffen terrein lijkt te zweven. Maak uw eigen natuurlijke mest door toevoeging van de Recycling Kit of maak het opruimen van de tuin een fluitje van een cent met het dubbele grasvangersysteem.
Buizenframe
Het buizenframe van 3,8 x 7,6 cm vormt de solide basis voor de rest van de maaier. De grote doorlopende framebuizen zijn naadloos en hebben geen gelaste punten, waardoor ze ijzersterk zijn.
3 jaar/240 uur beperkte garantie*
De nieuwe TITAN Z is gedurende drie jaar of 240 bedrijfsuren gegarandeerd tegen gebreken in materiaal en vakmanschap.
Voorgevormd en extra hoog (45,7 cm) met schuifinstelling
De hoogwaardige stoel van de TITAN is werkelijk zeer comfortabel. De extra dikke stoelzitting is ergonomisch vormgegeven voor het comfort en de veiligheid van de bestuurder tijdens het rijden op oneffen terrein. De stoel is verder voorzien van een unieke verstelbare stoelophanging met 2 tot 5 veren onder de stoel voor de gewenste mate van ondersteuning. U kunt de stoel 10,2 cm naar voren of naar achteren laten glijden voor een comfortabele zithouding. Standaard voorzien van instelbare armsteunen en teruglopende veiligheidsgordel.
Hydro-Gear ZT2800
De hydrostatische transmissie van de ZT2800 is voorzien van een interne onderhoudsvrije rem, een beschermd afschroefbaar filter en is veel eenvoudiger te onderhouden dan een systeem met een wielpomp en een motor. Bovendien heeft de ZT2800 minder lekpunten dankzij het ontwerp, dus particulieren kunnen erop vertrouwen dat het aandrijfsysteem van hun machine vrijwel niet stuk te krijgen is.
maaidekliftpedaal
Laat u toe om het maaidek op te heffen wanneer u de maaihoogte wijzigt, of eenvoudig het maaidek te tillen tijdens het maaien om scalperen te voorkomen.
Achterbanden van 51 cm x 20 cm
Met deze grote banden rijdt u soepeler over ruw terrein dan banden met een kleinere diameter. Het speciale loopvlak biedt de juiste mix van tractie en bescherming voor het gazon.
Verwijderbaar vloerdeel
Door het vloerdeel te verwijderen kunt u eenvoudig bij de bovenzijde van het maaidek om maaisel te verwijderen. Het vloerdeel is voorzien van kleine openingen die functioneren als afvoeropeningen en die tevens zorgen voor een betere grip.
Soepele voorbanden
Professionele hoveniers weten dat soepele banden beschadiging van de grond verminderen en de manoeuvreerbaarheid verbeteren.
Motorbescherming
Beschermt de zijkanten en achterkant van de motor tegen objecten die uw motor kunnen beschadigen.
Rubberen uitwerpkanaal
Op de meeste commerciële nuldraaicirkelmaaiers is een flexibele rubberen uitwerpkanaal te vinden, waardoor u dicht rond objecten kunt maaien zonder het uitwerpkanaal te beschadigen.
Specificaties
Motor
Kawasaki 726 cc
Inhoud brandstoftank
19 liter
Maaibreedte
121,9 cm
Antiscalpeerwielen
3
Armleuningen
Standaard, verstelbaar
Bekerhouder
Standaard
Maaidekontwerp
10-gauge staal met afgeronde bumper
Uitwerpkanaal
Gegoten rubber
Motorconstructie
Ventilatorgekoelde V-twin viertaktmotor OHV met verticale as
Cilinderinhoud
726 cc
Voetbediening
maaihoogte
Standaard
Hoogte
187,7 cm
Maaihoogte
3,8 tot 11,4 cm – 13 standen
Aantal bladen
3
Urenteller
Standaard
Hydraulische dempers
Standaard
Lengte
156,7 cm
Mulchfunctie
Optioneel (recyclermulchset)
Stoel
Voorgevormde 45,7 cm extra hoge stoel met schuifinstelling, verstelbare vering
Asbehuizingen
2,54 cm as
Besturingshendels
Twee Comfort Grip™ hendels met hydraulische dempers
Banden
33 cm x 13 cm glad (voor) 56 cm x 25 cm – 25 cm (achter)
Transmissie
Hydro-Gear ZT2800 met laadpompen
Wasaansluiting
2 – Standaard
Gewicht
329 kg
Garantie
3 jaar / 240 uur beperkte garantie***
Breedte
206,2 cm
Disclaimer
*De bruto pk is door de motorfabrikant in laboratoriumomstandigheden gemeten volgens SAE J1940. Omdat bij de configuratie rekening is gehouden met de veiligheids-, emissie- en gebruiksvoorschriften, zal de motor van dit type maaiers in de praktijk een veel kleiner vermogen hebben.
**De messnelheid is de theoretische maximumsnelheid in voet per minuut en kan verschillen.
**Neem contact op met de dealer voor informatie over de garantie.

Extra informatie

Fabrikant

Share This