Recycler met stalen maaidek van 55 cm

Artikelnummer: 20955 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Onze populaire Recycler maaier biedt een krachtige combinatie van prestaties, veelzijdigheid en waarde. Deze duurzame maaiers met stalen maaidekken staan garant voor jarenlang betrouwbaar gebruik.
Eigenschappen
Automatisch aandrijfsysteem
Deze intelligente aandrijftechnologie laat u toe om in uw eigen tempo te werken. De maaier heeft een zelfaandrijving maar past zich voortdurend en automatisch aan uw snelheid aan, zelfs op hellingen.
Gepatenteerd Toro Recycler maaisysteem
Recyclen – Goed voor uw gazon en voor het milieu. Dankzij het gepatenteerde ontwerp van de maaikamer en het mes wordt maaisel verschillende keren in fijne stukjes gesneden. Vervolgens wordt het maaisel terug in de grond gedreven, waar het snel verteert en de bodem van voedingsstoffen en vocht voorziet. Maaisel recyclen, ook mulchen genoemd, maakt gras opvangen niet alleen overbodig: u bespaart ook tijd, geld en moeite. En het is beter voor het milieu.
Grasvanger en zijuitwerpkanaal
De Toro Recycler maaiers met stalen maaidek zijn uitgerust met een grasvanger en een zijuitwerpkanaal voor extra gemak.
Optioneel grasvangen
Met onze innovatieve Bag-On-Demand functie schakelt u met een hendel in enkele seconden om van mulchen naar grasopvang. En de graszak kan in de beide modussen gemonteerd blijven. Dankzij de open handgreep uit één stuk kunt u de zak snel en gemakkelijk verwijderen en opnieuw monteren.
Wasaansluiting
De wasaansluiting biedt een handige manier om de onderkant van het maaidek te spoelen. Zo behoudt de machine een optimale luchtstroom voor de beste prestaties.
2 jaar volledige garantie
Voor dit product geldt twee jaar volledige garantie. Neem contact op met uw verdeler voor nadere informatie over de garantie.
Specificaties
Motor
Briggs & Stratton Quantum 675-serie
Maaibreedte
55 cm
Maaihoogte
4 punts, 25,4 – 101,6 mm
Startinrichting
Handstart
Aandrijfsysteem
2 stangen, variabele snelheid, voorwielaandrijving
Materiaal maaidek
Stalen maaidek
Gewicht
ongeveer 35,5 kg
Garantie
2 jaar volledige garantie
Inhoud grasvanger
60 liter
Cilinderinhoud
190 cc Quantum
Hoogte
39 cm
Lengte
88,9 cm
Breedte
58 cm

Extra informatie

Fabrikant

Share This