122 cm TITAN ZX4820

Artikelnummer: 74920 Categorieën: , , ,

Beschrijving

De TITAN combineert enkele op professionele toepassingen gebaseerde eigenschappen uit onze populaire commerciële lijn met gebruikersvriendelijke functies van onze maaiers met nuldraaicirkel voor thuisgebruik. Het resultaat is een maaier die veel gemeen heeft met onze professionele machines en tegelijkertijd gemakkelijk en comfortabel te gebruiken is.
Eigenschappen
Speciaal ontworpen 122 cm maaidek
Het agressieve volledig gelaste maaidek van 11,4 cm diep is bestand tegen de zwaarste maaiomstandigheden maar levert toch een superieure maaikwaliteit. De voorrand van het maaidek is versterkt met een afgeronde bumper in de kenmerkende stijl van Toro. De drie antiscalpeerwielen aan de voorzijde en de twee antiscalpeercups aan de achterzijde zorgen ervoor dat het maaidek over oneffen terrein lijkt te zweven. Maak uw eigen natuurlijke mest door toevoeging van de Recycling Kit of maak het opruimen van de tuin een fluitje van een cent met het dubbele grasvangersysteem.
Buizenframe
Het buizenframe van 3,8 x 7,6 cm vormt de solide basis voor de rest van de maaier. De grote doorlopende framebuizen zijn naadloos en hebben geen gelaste punten, waardoor ze ijzersterk zijn.
Standaard veiligheidsvoorzieningen: rolbeugel en veiligheidsgordel
Rolbeugel en veiligheidsgordels standaard op alle TITANs.
Zwaar uitgevoerde assen
Het maaidek op dit model is uitgerust met grote en zwaar uitgevoerde aluminium asbehuizingen met een diameter van 19,7 cm. De spilassen hebben een diameter van 2,5 cm en grote afgedichte lagers.
Hydro-Gear ZT3100
De hydrostatische transmissie van de ZT3100 is voorzien van een interne onderhoudsvrije rem, een beschermd afschroefbaar filter en is veel eenvoudiger te onderhouden dan een systeem met een wielpomp en een motor. Bovendien heeft de ZT3100 minder lekpunten dankzij het ontwerp, dus particulieren kunnen erop vertrouwen dat het aandrijfsysteem van hun machine vrijwel niet stuk te krijgen is.
56 cm x 25,4 cm achterbanden
Deze grote, brede banden zorgen voor een soepele rit over oneffen terrein, aangenamer dan met banden met een kleinere diameter. Door de breedte wordt compactie van het gazon tot een minimum beperkt. Het speciale loopvlak biedt de juiste mix van tractie en bescherming voor het gazon.
30,5 cm x 15,2 cm gladde voorbanden
Professionele hoveniers weten dat soepele banden beschadiging van de grond verminderen en de manoeuvreerbaarheid verbeteren.
maaidekliftpedaal
Laat u toe om het maaidek op te heffen wanneer u de maaihoogte wijzigt, of eenvoudig het maaidek te tillen tijdens het maaien om scalperen te voorkomen.
Verwijderbaar vloerdeel
Door het vloerdeel te verwijderen kunt u eenvoudig bij de bovenzijde van het maaidek om maaisel te verwijderen. Het vloerdeel is voorzien van kleine openingen die functioneren als afvoeropeningen en die tevens zorgen voor een betere grip.
Rubberen uitwerpkanaal
Het uitwerpkanaal van de 183 cm en 152 cm zijafvoerdekken bestaat uit duurzaam 8 mm dik rubber en laat toe om kort te trimmen zonder schade aan het uitwerpkanaal of aan landschapselementen. Het gepatenteerde ontwerp zorgt voor een weergaloze verspreiding van het maaisel.
Motorbescherming
Beschermt de zijkanten en achterkant van de motor tegen objecten die uw motor kunnen beschadigen.
Premium Toro stoel
De hoogwaardige stoel van de TITAN is werkelijk zeer comfortabel. De extra dikke stoelzitting is ergonomisch vormgegeven voor het comfort en de veiligheid van de bestuurder tijdens het rijden op oneffen terrein. De stoel is verder voorzien van een unieke verstelbare stoelophanging met 2 tot 5 veren onder de stoel voor de gewenste mate van ondersteuning. U kunt de stoel 10,2 cm naar voren of naar achteren laten glijden voor een comfortabele zithouding. De instelbare armleuningen zijn standaard.
Specificaties
Motor
Kawasaki Twin 15,8 kW (21,5 pk)
Inhoud brandstoftank
18,9 liter
Maaisnelheid
12,1 km/u
Armleuningen
Standaard
Koppeling
Elektrische aftakaskoppeling
Maaidekontwerp
10 g gelast dek van 122 cm met drievoudig mes en spoelpoort
Voetbediening
maaihoogte
Standaard
Hoogte
107 cm
Maaihoogte
3,8 cm – 11,4 cm
Lengte
196,3 cm
Recycler-set
Standaard
Rolbeugel
Inklapbaar, standaard
Stoel
Ergonomisch 46 cm, stoel met verstelbare vering
Asbehuizingen
2,54 cm as
Besturingshendels
Verstelbare, omwikkelde hendels met hydraulische dempers
Banden
Achteraan 51 cm x 23 cm, vooraan 28 cm x 10 cm glad
Transmissie
Dubbele hydrostatische transmissie met laadpompen
Gewicht
329 kg
Garantie
3 jaar beperkte garantie
Breedte
172,5 cm

Extra informatie

Fabrikant

Share This