107 cm TimeCutter ZS4200T CE

Artikelnummer: 74656 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Deze Toro TimeCutter ZS4200T CE zero-turn maaier beschikt over een 603 cc Kawasaki V-Twin motor. Hij is uitgerust met een maaidek van 107 cm uit 2,38 mm dik gestanst staal, met een handige wasaansluiting om de onderkant van het dek schoon te maken een en extra hoge stoel van 45,7 cm met armsteunen.
Eigenschappen
Toro V-Twin ZX-serie motor
De 18,27 kW (24,5 pk) Toro V-Twin-motor is speciaal gemaakt voor optimale prestaties in onze maaimachines door de vermogencurve van de motor af te stemmen op de behoeften van de Toro-maaidekken die door de motor worden aangedreven. De motoren beschikken over een zelfreinigend luchtfiltersysteem (waarvoor patent is aangevraagd) om vuil uit de buurt van het luchtfilter te houden voor een langere levensduur en hogere prestaties. Met zwaar uitgevoerde onderdelen en innovatieve eigenschappen is dit perfect voor de klus die u moet klaren. De motor in actie zien
Zwaar uitgevoerde motorbescherming
Deze zwaar uitgevoerde stalen motorbescherming beschermt de motor tegen takken en afval terwijl u over uw gazon manoeuvreert.
11,4 liter brandstofcapaciteit
Alle TimeCutter zitmaaiers zijn voorzien van een grote brandstoftank van 11,4 liter om meer te maaien met minder tanken. Weten wanneer u moet tanken is eenvoudig dankzij de doorzichtige tank, die ook overvullen helpt voorkomen.
Maaidek van 107 cm
Toro’s diepe (10.2 cm), bovenste afvoerdekontwerp biedt superieure maaiprestaties onder alle omstandigheden. Antiscalpeerwielen zorgen dat het dek over de grond beweegt en zo weinig mogelijk scalpering optreedt. Maak uw eigen natuurlijke mest door toevoeging van de Recycling Kit of maak het opruimen van de tuin een fluitje van een cent met het dubbele grasvangersysteem.
Wasaansluitingen
De maaidekwasaansluitingen zorgen voor snelle drukreiniging onder het maaidek, waardoor de luchtstroom en de maairesultaten optimaal blijven. De afbeelding toont een maaidek van 127 cm.
Frame van 3,57 mm staal uit één geheel voor zware toepassingen
Hoe dikker het metaal, hoe sterker. Daarom gebruiken wij dik staal voor zware toepassingen. Het stalen frame uit één geheel biedt een optimale balans tussen stijfheid en flexibiliteit voor snelle, zeer wendbare maaicondities.
Trekhaakset standaard
Trekhaakset standaard op alle TimeCutter-modellen. Maak gemakkelijk uw nuldraaicirkelmaaier veelzijdiger door een aanhangwagen, verticuteermachine, kunstmeststofstrooier of andere werktuigen van Brinly-Hardy te bevestigen. (Werktuigen worden apart verkocht.) Bekijk alle werktuigen.
Dubbel hydrostatisch aandrijfsysteem
Onafhankelijke hydrostatische aandrijfsystemen maken responsieve wendbaarheid en draaien met nuldraaicirkel mogelijk. Deze onafhankelijke aandrijvingen zijn verankerd in Toro’s unibody-frame en zijn versterkt met een dwarsbalk voor ultieme duurzaamheid en prestaties.
Bespaar gemiddeld 45% maaitijd
De Toro TimeCutter halveert bijna uw maaitijd*, wat minder werk voor u en uw maaier betekent. Zo hebt u niet alleen meer tijd om te genieten, u verlengt ook de levensduur van uw maaier.
Bekijk onze video om te leren hoe u uw productiviteit kan verbeteren.
*Tijdbesparingen op basis van onderzoeksresultaten uit 2008 – 2012 voor Toro nuldraaicirkelmaaiers voor particulier gebruik, volgens de eigenaar.
Smart Speed bediening – trimmen, slepen, maaien
Het Smart Speed-bedieningssysteem van Toro geeft u de keuze uit drie rijsnelheden voor optimale prestaties. Gebruik het lage TRIM -bereik om nauwkeuriger te trimmen en tijd te besparen, het middelmatig snelle SLEEP -bereik om werktuigen te slepen, of het snelle MAAI -bereik om grote, onbelemmerde terreinen snel af te werken.
Automatische parkeerrem
Wordt automatisch ingeschakeld wanneer u de bedieningsarmen naar buiten duwt. Eenvoudigere bediening zonder afzonderlijke parkeerrem.
Extra hoge stoel
Als u lang maait, moet u absoluut goed zitten. De stoel met extra hoge rugleuning van 45,7 cm biedt maximale steun tijdens lange maaisessies.
Gemakkelijk te reinigen antislipvloer
Perfect voor particulieren die graag willen dat hun maaier er net zo mooi uitziet als hun gazon. Spuit de vloer schoon na elk gebruik, om te zorgen dat uw TimeCutter er zo goed als nieuw uit blijft zien. De antislip-extrusies vormen een extra veiligheidsmaatregel.
3 jaar beperkte garantie – geen urenbeperkingen
Het product is gegarandeerd vrij van gebreken in materiaal en uitvoering voor drie jaar, zonder urenbeperking. Zie gebruiksaanwijzing voor uitgebreide informatie over garantie.
Specificaties
Motor
Kawasaki V- Twin 603 cc FR600-V
Inhoud brandstoftank
11,4 liter
Antiscalpeerwielen
2 – Standaard
Armleuningen
Standaard
Bekerhouder
Standaard
Maaidekontwerp
106,7 cm met 2 messen
Motorvermogen
18,27 kW (24,5 pk)*
Motorconstructie
Dubbele carburateur
Choke-uitschakelinrichting zuigmodus
Zelfreinigend luchtfiltersysteem
Automobielzuiger
Gietijzeren cilinderbus
Cilinderinhoud
708 cc
Rijsnelheid
Maximale snelheid – trimmen 5,5 km/u, slepen 8 km/u, maaien 11,3 km/u
Hoogte
102,4 cm
Maaihoogte
3,8 – 11,4 cm
Aantal bladen
2
Urenteller
Standaard
Hydraulische dempers
Standaard
Lengte
185,7 cm
Stoel
45,7 cm extra groot, verstelbaar
Besturingshendels
Dubbele stuurhendel
Banden
27,9 cm x 10,2 cm glad vooraan
45,7 cm x 19,1 cm achteraan
Gereedschapskist
Standaard
Transmissie
Dubbel hydrostatisch aandrijfsysteem
Wasaansluiting
Standaard
Garantie
3 jaar beperkte garantie**
Wielen
2 standaard antiscalpeersystemen
Breedte
115,1 cm geleider omhoog/136,7 cm omlaag
Disclaimer
*De bruto pk van deze motoren is door de motorfabrikant in laboratoriumomstandigheden gemeten volgens SAE J1940 of SAE J2723. Omdat bij de configuratie rekening is gehouden met de veiligheids-, emissie- en gebruiksvoorschriften, zal de motor van deze maaiers in de praktijk veel minder pk hebben.
**Zie gebruiksaanwijzing voor uitgebreide informatie over garantie.

Extra informatie

Fabrikant

Share This