137 cm TITAN ZX4820

Artikelnummer: 74924 Categorieën: , , ,

Beschrijving

De TITAN combineert enkele op professionele toepassingen gebaseerde eigenschappen uit onze populaire commerciële lijn met gebruikersvriendelijke functies van onze maaiers met nuldraaicirkel voor thuisgebruik. Het resultaat is een maaier die veel gemeen heeft met onze professionele machines en tegelijkertijd gemakkelijk en comfortabel te gebruiken is.
Eigenschappen
Zwevend gelast maaidek
Dit diepe, volledig gelaste stalen maaidek is uiterst robuust en heeft een versterkte afgeronde neus, voor maximale sterkte en bescherming in zware maaiomstandigheden.
17,9 kW (24 pk) Kawasaki motor
De Kawasaki motoren leveren een constant vermogen en zijn bovendien stiller en beschikken over een uitmuntende duurzaamheid. Daarom zijn ze zelfs tegen de zwaarste omstandigheden bestand. Ze zijn uitgerust met elementen voor intensief gebruik zoals gietijzeren cilindervoeringen, hoogperformante druksmering, elektronische vonkonsteking, automatische decompressie, intern geventileerde carburator met bradstofafsluitklep, en een draaiend grasscherm.
Buizenframe
Het buizenframe van 3,8 x 7,6 cm vormt de solide basis voor de rest van de maaier. De grote doorlopende framebuizen zijn naadloos en hebben geen gelaste punten, waardoor ze ijzersterk zijn.
Standaard veiligheidsvoorzieningen: rolbeugel en veiligheidsgordel
Rolbeugel en veiligheidsgordels standaard op alle TITANs.
3 jaar/240 uur beperkte garantie*
De nieuwe TITAN Z is gedurende drie jaar of 240 bedrijfsuren gegarandeerd tegen gebreken in materiaal en vakmanschap.
Voorgevormd en extra hoog (45,7 cm) met schuifinstelling
De hoogwaardige stoel van de TITAN is werkelijk zeer comfortabel. De extra dikke stoelzitting is ergonomisch vormgegeven voor het comfort en de veiligheid van de bestuurder tijdens het rijden op oneffen terrein. De stoel is verder voorzien van een unieke verstelbare stoelophanging met 2 tot 5 veren onder de stoel voor de gewenste mate van ondersteuning. U kunt de stoel 10,2 cm naar voren of naar achteren laten glijden voor een comfortabele zithouding. Standaard voorzien van instelbare armsteunen en teruglopende veiligheidsgordel.
Hydro Gear ZT2800 hydrostatisch aandrijfsysteem
De nieuwe ZT2800 hydrostatische transmissie heeft een hogere laadcapaciteit dan het vorige ontwerp, een interne, onderhoudsvrije rem, een afschroefbaar filter en is veel gemakkelijker te onderhouden dan een systeem met een wielpomp en motor. Bovendien heeft de ZT2800 ook minder lekpunten dankzij het ontwerp, dus particulieren kunnen erop vertrouwen dat het aandrijfsysteem van hun machine vrijwel niet stuk te krijgen is.
50,8 cm x 25,4 cm achterbanden
Deze grote, brede banden zorgen voor een soepele rit over oneffen terrein, aangenamer dan met banden met een kleinere diameter. Door de breedte wordt compactie van het gazon tot een minimum beperkt. Het speciale loopvlak biedt de juiste mix van tractie en bescherming voor het gazon.
maaidekliftpedaal
Laat u toe om het maaidek op te heffen wanneer u de maaihoogte wijzigt, of eenvoudig het maaidek te tillen tijdens het maaien om scalperen te voorkomen.
Verwijderbaar vloerdeel
Door het vloerdeel te verwijderen kunt u eenvoudig bij de bovenzijde van het maaidek om maaisel te verwijderen. Het vloerdeel is voorzien van kleine openingen die functioneren als afvoeropeningen en die tevens zorgen voor een betere grip.
Rubberen uitwerpkanaal
Het uitwerpkanaal van hoogwaardig rubber maakt het mogelijk het gras zeer kort te maaien zonder dat het uitwerpkanaal of het maaigebied wordt beschadigd. Het gepatenteerde ontwerp zorgt voor een weergaloze verspreiding van het maaisel.
Motorbescherming
Beschermt de zijkanten en achterkant van de motor tegen objecten die uw motor kunnen beschadigen.
Specificaties
Motor
Kawasaki Twin 17,9 kW (24 pk**)
Inhoud brandstoftank
18,9 liter
Maaisnelheid
12,1 km/u
Antiscalpeerwielen
3
Armleuningen
Standaard
Koppeling
Elektrische aftakaskoppeling
Maaidekontwerp
10 g gelast dek van 122 cm met drievoudig mes en spoelpoort
Voetbediening
maaihoogte
Standaard
Hoogte
107 cm
Maaihoogte
3,8 cm – 11,4 cm
Lengte
185 cm
Recycler-set
Standaard
Rolbeugel
Inklapbaar, standaard
Stoel
Ergonomisch 46 cm, stoel met verstelbare vering
Asbehuizingen
2,54 cm as
Besturingshendels
Instelbare beklede stuurhendels met hydraulische dempers
Banden
Achteraan 51 cm x 25 cm, vooraan 28 cm x 10 cm glad
Transmissie
Dubbele hydrostatische transmissie met laadpompen
Gewicht
334 kg
Garantie
3 jaar beperkte garantie
Breedte
163 cm

Extra informatie

Fabrikant

Share This