48 cm Super Recycler

Artikelnummer: 20837 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Onze Super Recycler maaiers zijn niet alleen gebruiksvriendelijker en beter voor het milieu, maar leveren ook de beste mulchprestaties van alle machines op de markt. De aluminium maaidekken zijn licht en roestvrij, waardoor jarenlange prestaties van de bovenste plank gegarandeerd zijn.
Eigenschappen
Automatisch aandrijfsysteem
Deze intelligente aandrijftechnologie laat u toe om in uw eigen tempo te werken. De maaier heeft een zelfaandrijving maar past zich voortdurend en automatisch aan uw snelheid aan, zelfs op hellingen.
Compacte opslag
Gemakkelijk opvouwbaar, met compacte afmetingen voor opslag of transport.
Gepatenteerd Toro Recycler maaisysteem
Recyclen – Goed voor uw gazon en voor het milieu. Dankzij het gepatenteerde ontwerp van de maaikamer en het mes wordt maaisel verschillende keren in fijne stukjes gesneden. Vervolgens wordt het maaisel terug in de grond gedreven, waar het snel verteert en de bodem van voedingsstoffen en vocht voorziet. Maaisel recyclen, ook mulchen genoemd, maakt gras opvangen niet alleen overbodig: u bespaart ook tijd, geld en moeite. En het is beter voor het milieu.
Maak de machine snel klaar voor opslag door middel van een hendel
De hendel kan snel en gemakkelijk omhoog door aan de blauwe knoppen te draaien. Zo kunt u de maaier verticaal opslaan in een kleine ruimte.
Wasaansluiting
De wasaansluiting biedt een handige manier om de onderkant van het maaidek te spoelen. Zo behoudt de machine een optimale luchtstroom voor de beste prestaties.
5 jaar volledige garantie
Mocht er in de eerste vijf jaar bij normaal gebruik en onderhoud iets mis gaan, dan zorgt Toro gratis voor de herstelling!*
5 jaar startgarantie
Start de eerste vijf jaar met maximaal twee pogingen, of wij herstellen uw machine gratis!*
Specificaties
Motor
Honda GVC-160 OHC
Maaibreedte
48 cm
Maaihoogte
1-punt, 25 – 102 mm
Startinrichting
Handstart
Aandrijfsysteem
Automatisch aandrijfsysteem
Gewicht
35 kg
Garantie
5 jaar volledige garantie
Inhoud grasvanger
60 liter
Hoogte
39 cm
Lengte
80 cm
Breedte
51 cm

Extra informatie

Fabrikant

Share This