53 cm Super Bagger

Artikelnummer: 20897 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Onze nieuwe Super Bagger maaiers zijn de meest doeltreffende modellen met grasopvang die we tot nu toe gemaakt hebben. En ze maken het eenvoudiger om uw gazon in onberispelijke staat te houden.
Eigenschappen
Automatisch aandrijfsysteem
Deze intelligente aandrijftechnologie laat u toe om in uw eigen tempo te werken. De maaier heeft een zelfaandrijving maar past zich voortdurend en automatisch aan uw snelheid aan, zelfs op hellingen.
3-in-1 veelzijdigheid
Kies tussen recyclen, achter- of zijuitworp en gras opvangen – alles in één maaier, voor de beste resultaten in alle omstandigheden.
Gepatenteerd Toro Recycler maaisysteem
Recyclen – Goed voor uw gazon en voor het milieu. Dankzij het gepatenteerde ontwerp van de maaikamer en het mes wordt maaisel verschillende keren in fijne stukjes gesneden. Vervolgens wordt het maaisel terug in de grond gedreven, waar het snel verteert en de bodem van voedingsstoffen en vocht voorziet. Maaisel recyclen, ook mulchen genoemd, maakt gras opvangen niet alleen overbodig: u bespaart ook tijd, geld en moeite. En het is beter voor het milieu.
Superieur grasvangersysteem
Dankzij het gegoten aluminium maaidek en de grote achteruitworp-openingen wordt er meer gras in de grasvanger gedrukt, zodat u de grasvanger minder vaak hoeft te legen. Door de speciale grasvangzak is grasvangen eenvoudiger dan ooit, u kunt met één hand de zak eraf tillen.
Premium Honda motor
De Honda motor is niet alleen lichter, stiller en eenvoudiger te starten dan de meeste motoren, ook zorgt het OHC-ontwerp voor minder emissie dan conventionele motoren met zijkleppen.
Maaidek van gegoten aluminium
Het duurzame, roestvrije maaidek van gegoten aluminium kan als mulcher, met zijuitworp of met grasvanger worden gebruikt zonder dat u het met gereedschap hoeft om te bouwen.
EZ grasvangzak
De EZ grasvangzak maakt grasvangen eenvoudiger dan ooit, u kunt met één hand de zak eraf tillen. Minder gedoe, minder tijd.
Maak de machine snel klaar voor opslag door middel van een hendel
Trap de hendel omhoog voor snelle en eenvoudige opslag.
5 jaar volledige garantie
Mocht er in de eerste vijf jaar bij normaal gebruik en onderhoud iets mis gaan, dan zorgt Toro gratis voor de herstelling!*
5 jaar startgarantie
Start de eerste vijf jaar met maximaal twee pogingen, of wij herstellen uw machine gratis!*
Specificaties
Motor
Honda GVC-160 OHC
Maaibreedte
53 cm
Maaihoogte
4-punts, 25 – 102 mm
Startinrichting
Handstart
Aandrijfsysteem
Automatisch aandrijfsysteem
Gewicht
41,73 kg
Garantie
5 jaar volledige garantie
Inhoud grasvanger
65 liter
Mesremkoppeling (BBC)
Standaard
Hoogte
42 cm
Lengte
91 cm
Breedte
53 cm

Extra informatie

Fabrikant

Share This