76 cm TimeMaster™

Artikelnummer: 20977 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Toro’s nieuwe TimeMaster™ doet meer werk in veel minder tijd. Daarom is hij de ideale keuze voor particulieren met een grote tuin en een drukke agenda. Het gestroomlijnde, lichte ontwerp manoeuvreert probleemloos rond bomen en struiken. De TimeMaster maakt een groot verschil met een kleine voetafdruk. Dankzij het brede maaidek van 76 cm maait u grote grasoppervlakken snel en eenvoudig, wat een tijdbesparing tot 40 % met zich meebrengt. Het Dual-Force maaisysteem en de Toro Atomic-messen maaien gras in een superfijne mulch voor een superieure maaikwaliteit en een gezond, rijk gazon. Met de hendel voor snelle opslag kunt u de handgreep rechtop zetten en de machine gemakkelijk en compact stallen. De machine is uitgerust met een krachtige Briggs & Stratton OHV motor, een elektrische starter, een duurzaam gietaluminium frame en een robuust stalen maaidek. De TimeMaster garandeert de prestaties en ongeëvenaarde duurzaamheid waar Toro bekend voor is.
Eigenschappen
2-punts maaihoogte-instelling
Gemakkelijk de maaidekhoogte instellen op 2 punten. U hoeft nooit meer rond de maaier te lopen om 4 hendels af te stellen.
3 jaar startgarantie
Start de eerste drie jaar bij de eerste of tweede poging. Neem contact op met een Toro-dealer voor informatie over de garantie.
76 cm maaidek
Dankzij het brede maaidek van 76 cm maait u grote grasoppervlakken snel en eenvoudig, wat een tijdbesparing tot 40 % met zich meebrengt*.
* Deze tijdbesparing is het gevolg van een bredere werkgang en de hogere werksnelheid van de TimeMaster vergeleken met een Toro-maaier van 53 cm. De tijdbesparing is afhankelijk van de maaiomstandigheden.
11,9 N·m bruto koppel Briggs & Stratton OHV
De krachtige Briggs & Stratton OHV motor met een bruto koppel van 11,9 N·m garandeert de prestaties en duurzaamheid waar Toro bekend voor is.
Dual-Force maaisysteem
Het Dual-Force™ maaisysteem met dubbel mes en de Toro Atomic-messen maaien gras in een superfijne mulch voor een superieure maaikwaliteit en een gezond, rijk gazon.
Hendel voor snelle opslag
De TimeMaster heeft twee opslagposities voor gemakkelijk en compact stallen, en handige duwboomhoogtes die iedere gebruiker een comfortabele maai-ervaring bieden.
3 jaar volledige garantie
Verwacht het beste – en krijg het beste. Toro geeft drie jaar volledige garantie** op de machine, de beste garantie in de bedrijfstak. Mocht er gedurende drie jaar bij normaal gebruik en onderhoud iets mis gaan, dan zal Toro dit gratis voor u repareren. Neem contact op met een Toro-dealer voor informatie over de garantie.
**Neem contact op met een Toro-dealer voor informatie over de garantie. 90 dagen garantie bij commercieel gebruik.
Wasaansluiting
Sluit de slang aan op het maaidek om eenvoudig de onderkant van het maaidek schoon te maken.
Specificaties
Motor
190 cc Briggs & Stratton OHV met 11,86 N·m bruto koppel bij 2600 tpm*
Inhoud brandstoftank
1,14 liter
(tot 1 uur looptijd)
Maaibreedte
76 cm
Maaihoogte
2-puntafstelling
Startgarantie
3 jaar volledige startgarantie**
Startinrichting
Elektrisch
Aandrijfsysteem
Automatic Drive zelfaandrijfsysteem met handgreep voor tractiehulp
Materiaal maaidek
Gietaluminium frame
Stalen maaidek
Mulch, zak, zijuitworp
Standaard
Wasaansluiting
Standaard
Gewicht
62,5 kg
Garantie
3 jaar volledige garantie** voor de consument*
Mesremkoppeling (BBC)
Standaard
Wielhoogte
20,3 (voor) / 25,4 (achter)
Disclaimer
*Het bruto koppel is door de motorfabrikant in laboratoriumomstandigheden gemeten volgens SAE J1940. Omdat bij de configuratie rekening is gehouden met de veiligheids-, emissie- en gebruiksvoorschriften, zal de motor van dit type maaiers in de praktijk een veel kleiner koppel hebben.
**Neem contact op met een Toro-dealer voor informatie over de garantie. 90 dagen garantie bij commercieel gebruik

Extra informatie

Fabrikant

Share This