81 cm TimeCutter ZS3200S CE

Artikelnummer: 74650 Categorieën: , , ,

Beschrijving

De TimeCutter SS3200S CE zero-turn zitmaaier wordt aangedreven door een hoogwaardige Toro 452 cc motor met één cilinder. Hij beschikt over een compact bovenuitworpdek van 81,3 cm breed en 10,2 cm diep met een handige wasaansluiting. Een extra hoge stoel van 45,7 cm zorgt voor een soepele, comfortabele rit. De machine is wendbaar wanneer er weinig plaats is, en het exclusieve Smart Speed bedieningssysteem geeft u 3 snelheden voor meer controle bij het trimmen, maaien en slepen van werktuigen.
Eigenschappen
452 cc Toro motor
De Toro 452 cc motor biedt betrouwbare prestaties en starts met volledige druksmering en opschroefbaar oliefilter. Video bekijken
Zwaar uitgevoerde motorbescherming
Deze zwaar uitgevoerde stalen motorbescherming beschermt de motor tegen takken en afval terwijl u over uw gazon manoeuvreert.
11,4 liter brandstofcapaciteit
Alle TimeCutter zitmaaiers zijn voorzien van een grote brandstoftank van 11,4 liter om meer te maaien met minder tanken. Weten wanneer u moet tanken is eenvoudig dankzij de doorzichtige tank, die ook overvullen helpt voorkomen.
Maaidek van 82 cm
Toro’s diepe (10 cm), bovenste afvoerdekontwerp biedt superieure maaiprestaties onder alle omstandigheden. Maak uw eigen natuurlijke mest door toevoeging van de Recycling Kit of maak het opruimen van de tuin een fluitje van een cent met het dubbele grasvangersysteem.
Trekhaakset standaard
Trekhaakset standaard op alle TimeCutter-modellen. Maak gemakkelijk uw nuldraaicirkelmaaier veelzijdiger door een aanhangwagen, verticuteermachine, kunstmeststofstrooier of andere werktuigen van Brinly-Hardy te bevestigen. (Werktuigen worden apart verkocht.) Bekijk alle werktuigen.
Bespaar gemiddeld 45% maaitijd
De Toro TimeCutter halveert bijna uw maaitijd*, wat minder werk voor u en uw maaier betekent. Zo hebt u niet alleen meer tijd om te genieten, u verlengt ook de levensduur van uw maaier.
Bekijk onze video om te leren hoe u uw productiviteit kan verbeteren.
*Tijdbesparingen op basis van onderzoeksresultaten uit 2008 – 2012 voor Toro nuldraaicirkelmaaiers voor particulier gebruik, volgens de eigenaar.
Schokabsorberende vloermat
Deze rubberen vloermat is een geweldige aanvulling voor uw TimeCutter zero-turn maaier. Vermindert trillingen en dempt het geluid van het maaidek tijdens het maaien.
Dubbel hydrostatisch aandrijfsysteem
Onafhankelijke hydrostatische aandrijfsystemen maken responsieve wendbaarheid en draaien met nuldraaicirkel mogelijk. Deze onafhankelijke aandrijvingen zijn verankerd in Toro’s unibody-frame en zijn versterkt met een dwarsbalk voor ultieme duurzaamheid en prestaties.
Frame van 3,57 mm staal uit één geheel voor zware toepassingen
Hoe dikker het metaal, hoe sterker. Daarom gebruiken wij dik staal voor zware toepassingen. Het stalen frame uit één geheel biedt een optimale balans tussen stijfheid en flexibiliteit voor snelle, zeer wendbare maaicondities.
Smart Speed bediening – trimmen, slepen, maaien
Het Smart Speed-bedieningssysteem van Toro geeft u de keuze uit drie rijsnelheden voor optimale prestaties. Gebruik het lage TRIM -bereik om nauwkeuriger te trimmen en tijd te besparen, het middelmatig snelle SLEEP -bereik om werktuigen te slepen, of het snelle MAAI -bereik om grote, onbelemmerde terreinen snel af te werken.
Stoelen met hoge rugleuning
Als u lang maait, moet u absoluut goed zitten. De stoel met hoge rugleuning van 38,1 cm biedt uitstekende steun tijdens lange maaisessies.
Gemakkelijk te reinigen antislipvloer
Perfect voor particulieren die graag willen dat hun maaier er net zo mooi uitziet als hun gazon. Spuit de vloer schoon na elk gebruik, om te zorgen dat uw TimeCutter er zo goed als nieuw uit blijft zien. De antislip-extrusies vormen een extra veiligheidsmaatregel.
Urenteller
Houd uw maaier in topconditie door een urenteller te monteren om na te gaan wanneer de machine een onderhoudsbeurt moet krijgen. (Onderdeelnummer 120-5498)
Specificaties
Motor
452 cc Toro motor
Inhoud brandstoftank
11,4 l
Maaibreedte
81 cm
Bekerhouder
Standaard
Maaidekontwerp
81 cm – 2,38 mm staal – 1 mes
Cilinderinhoud
452 cc
Hoogte
947mm
Maaihoogte
38 mm – 114 mm
Urenteller
Standaard
Lengte
994 mm
Stoel
45,7 cm extra groot
Besturingshendels
Twee stuurhendels
Tankinhoud
11,3 liter
Banden
28 cm x 10 cm geribd (voor) 46 cm x 15 cm – 20 cm (achter)
Gereedschapskist
Standaard
Transmissie
Dubbel hydrostatisch aandrijfsysteem
Wasaansluiting
Standaard
Gewicht
238
Garantie
Particulieren 3 jaar beperkt/90 dagen commercieel**
Breedte
1824 mm
Disclaimer
*Het bruto koppel van deze motoren is door de motorfabrikant in laboratoriumomstandigheden gemeten volgens SAE J1940. Omdat bij de configuratie rekening is gehouden met de veiligheids-, emissie- en gebruiksvoorschriften, kan de motor van deze maaiers in de praktijk veel minder vermogen hebben.
**Neem contact op met een Toro-dealer voor informatie over de garantie.

Extra informatie

Fabrikant

Share This